میکرونیدلینگ

یکی از خواسته هایی که اغلب افراد در زندگی خود دارند داشتن پوستی با طراوت و شاداب است. مخصوصا امروزه افراد به زیبایی و جوان سازی پوست خود اهمیت بسیار زیادی می دهند و همین باعث شده است روند های درمانی زیبایی طیف وسیعی را در بر بگیرد. صرف نظر از اینکه شما چه جنسیتی داشته باشید و یا چند سال داشته باشید از گذشته تا به امروز روش های مختلفی وجود دارد که از آن برای درمان جوش، درمان لک، درمان زخم و … استفاده می شود.

میکرونیدلینگ

یکی از روش های درمانی که دارای سابقه بسیار درخشانی است و بیش از ۵۰ سال است که از آن استفاده می شود روش جوانسازی پوست، میکرونیدلینگ است. این روند درمانی شباهت بسیار بالایی به یک شیوه درمانی در دوران مصریان باستان دارد. رویای داشتن پوستی درخشان و صاف که از هرگونه جای زخم و لک عاری باشد دغدغه بشر از دوران ابوعلی سینا، هندی ها و مصریان تا به امروز است. روش میکرونیدلینگ که به مصر باستان باز می گردد با خراشاندن پوست به وسیله ماسک های خشن همانند پودر سنگ مرمر باعث لایه برداری پوست یا آبریژن شده و رسیدن به رویای پوستی صاف  و جوان را سهل کرده است.

در این مقاله قصد داریم هر آنچه باید در رابطه با میکرونیدلینگ بدانید را برای شما شرح دهیم تا پیش از انجام آن با اطلاعات کافی اقدام به استفاده از این روش درمانی کنید.

میکرونیدلینگ چیست؟

این روش درمانی برای جوانسازی پوست و از بین بردن جای اسکار و سوختگی یکی از جدید ترین شیوه های درمانی است که در درمان های پوستی استفاده می شود. این شیوه درمانی کاملا غیر تهاجمی است و اغلب با هدف جوانسازی پوست صورت استفاده می شود. در این روند درمانی که از مصریان باستان گرفته شده است با استفاده از ماسک لایه مرده پوست را بر داشته و پوست را برای ساخت و ترمیم مجدد آماده خواهند کرد. پس از خراش دادن پوست با مواد مخصوص از ماسک های تقویت کننده و جوان ساز نیز استفاده می شود.

هزینه میکرونیدلینگ در سال ۱۴۰۰

قیمت میکرونیدلینگ بسته به فاکتور های مختلفی بستگی دارد اعم از :

  • کیفیت دستگاه میکرونیدلینگ
  • مقدار ناحیه ای که قرار میکرونیدلینگ انجام شود
  • تعداد جلسه انجام درمان میکرونیدلینگ
  • دستمزد و مهارت پزشک زیبایی
هزینه میکرونیدلینگ چه قدر است ؟
برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه میکرونیدلینگ می توانید فرم زیر را پر نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

    هزینه میکرونیدلینگ در تهران

    میکرونیدلینگ ممکن است در هر منطقه دارای قیمت متفاوتی باشد اما این تفاوت قیمت فقط و فقط به علت لوکشین مطب نمی باشد. اکثر علت این اختلاف قیمت به علت تجربه دکتر زیبایی ، کیفیت مواد و دستگاه های مورد استفاده برای درمان است. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره هزینه میکروندلینگ در تهران ، میتوانید به مطب زیبایی ما مراجعه کنید یا با استفاده از فرم بالا ، با ما ارتباط برقرار نمایید.

    پرسش و پاسخ میکرونیدلینگ

    تعداد جلسات میکرونیدلینگ چه قدر است ؟

    تعداد جلسات میکرونیدلینگ به طور قطعی بستگی به پوست و وضعیت آن دارد و توسط پزشک تعیین می شود اما به طور کلی جلسات میکرونیدلینگ بین ۳ الی ۶ جلسه است.

    هر جلسه میکرونیدلینگ چه قدر طول می کشد ؟

    هر جلسه میکرونیدلینگ بین ۱۰ الی ۴۰ دقیقه به طور حدودی به طول می انجامد.

    تاثیر میکرونیدلینگ بعد از چند روز است ؟

    تاثیر میکرونیدلینگ به طور معمول پس از گذشت چند روز بعد آن قابل مشاهده است اما این تاثیر ممکن است در فرد به فرد و نسبت وضعیت پوست فرق داشته باشد. لازم به ذکر است تعداد جلسات میکرونیدلینگ بین ۳ الی ۶ جلسه است و نباید انتظار زیادی پس از جلسه اول داشته باشد.

    میکرونیدلینگ برای منافذ باز پوست

    میکرونیدلینگ با ایجاد سوراخ های بسیار کوچک بر روی پوست باعث افزایش تولید کلاژن می شود. برخی از افراد تصور می کنند که میکرونیدلینگ باعث افزایش منافذ باز صورت می شود که این کاملا تفکر غلطی می باشد و با افزایش کلاژن صورت، منافذ باز پوست کمتر شده و از میکرونیدلینگ می توان برای کاهش منافذ پوست استفاده کرد.

    برای دریافت مشاوره و هزینه میکرونیدلینگ برای منافذ باز پوست می توانید فرم بالا را پر نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

    میکرونیدلینگ ابرو

    میکرونیدلینگ ابرو مزایای بسیار زیادی دارد و برای کاهش چین و چروک اطراف ابرو کاربرد دارد و همچنین سبب افزایش پر پشتی های ابرو می شود. میکرونیدلینگ ابرو از ریزش ابروها جلوگیری خواهد کرد. از مزایای بسیار بزرگ این درمان این است که ایجاد حساسیت در افراد نمی کند و نیاز به دوره نقاهت ندارد.

    میکرونیدلینگ ابرو
    میکرونیدلینگ ابرو
    برای دریافت مشاوره و هزینه میکرونیدلینگ ابرو می توانید فرم بالا را پر نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

    انواع میکرونیدلینگ

    انواع میکرونیدلینگ
    انواع میکرونیدلینگ

    اغلب برای انجام درمان میکرونیدلینگ از دستگاه هایی استفاده می شود که دارای سوزن کوچک هستند و در اثر تماس با پوست صورت و کمی فشار لازم سوراخ های کوچک بر روی پوست فضایی برای وارد کردن کرم و سرم های تقویت کننده ایجاد می کنند. این روند درمانی به دو صورت مختلف و با دو متد متفاوت انجام خواهد شد که این متدها عبارتند از:

    میکرونیدلینگ به روش دستی

    این روش از دستگاهی به نام درمارولر که دارای یکسری غلتک و تعداد زیادی سوزن کوچک و نازک است تشکیل شده استو این سوزن ها دارای جنس تیتانیوم هستند و برای ایجاد حفره های عمیق استفاده می شود. البته دستگاه هایی هستند که دارای جنس های مختلفی هم چون شیشه ای، سیلیکونی، فلزی و پلیمری هستند اما در کشور ما استفاده نمی شوند.

     میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاه

    زمانی که از این روش استفاده می کنید برای ایجاد منافذهایی که باید با فاصله معین ایجاد شود از یک دستگاه باید استفاده شود که سرعت حرکت کردن آن کاملا قابل تنظیم است. تعداد منافذی که با استفاده از این دستگاه بر روی سطح پوست ایجاد می شود بیشتر از روش دستی است و دارای نتیجه بهتری نسبت به آن دو است.

    میکرونیدلینگ چه کاربردهایی دارد؟

    با استفاده از میکرونیدلینگ چین و چروک ها رفع شده و پوست جوان تر خواهد بود.

    از مهم ترین و اساسی ترین کاربردهای میکرونیدلینگ درمان و رفع چین و چروک است. زیرا به مرور زمان تولید کلاژن پوست کاهش میابد و همین باعث می شود پوست افتاده شده و دچار چین و چروک شود. اما در این روش مواد مغذی برای تزریق به پوست استفاده می شود و باعث می شود کلاژن و الاستین افزایش یافته و پوست جوان تر شود.

    روش میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش و آکنه استفاده می شود.

    در صورتی که می خواهید جای جوش و آکنه را از بین ببرید باید از تکنیک ترمیم سازی مجدد استفاده نمائید. در استفاده از روش ترمیم سازی زخم هایی با روزنه بسیار کوچک روی سطح پوست شما ایجاد می شود که اگر با استفاده از مراقبت های لازم به خوبی ترمیم شوند باعث از بین رفتن زخم های قبلی می شوند.

    با میکرونیدلینگ می توانید ترک های حاملگی یا چاقی و لاغری را از بین ببرید.

    پوست انسان قابلیت کشسانی دارد. علاوه بر این خاصیت در گذر زمان این خاصیت کشسانی تحلیل میرود و اتفاقاتی مانند حاملگی، چاقی یا لاغری می تواند باعث از بین رفتن این قابلیت در بخش های مختلف بدن مانند شکم، ران و بازو شود. این روش درمانی می تواند تا حد زیادی موجب درمان این حالت از پوست شود.

    مراقبت های لازم پس از درمان میکرونیدلینگ

    • این روش برای جوان سازی انجام می شود و دارای دوره نقاهت بسیار کوتاه مدت است. اما در صورتی که برخی نکات را رعایت فرمائید پوست شما در زمان کمتر و با کیفیت بهتری بهبود میابد. این مراقبت ها عبارتند از:
    • پس از انجام این روند درمانی پوست شما دچار کمی التهاب و کبودی می شود که ۱۲ الی ۴۸ ساعت ادامه دار خواهد بود. بهتر است از دستکاری کردن نواحی درمان پرهیز کنید و باعث تحریک آن نشوید.
    • میوه هایی هم چون آناناس باعث می شود التهاب صورت شما سریع تر بهبود یابد و کبودی که در پوست شما ایجاد شده است زودتر از بین برود.
    • ·       بهتر است برای از بین رفتن التهاب و قرمزی اقدام خاصی نکنید و از داروهایی هم چون ادویل یا ایپوبروفن استفاده نکنید. اجازه بدهید روند درمانی به صورت طبیعی بگذرد.
    • بهتر است طی ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت پس از درمان استحمام نکنید و از ورزش ها و فعالیت های سنگینی که باعث تعریق می شود بپرهیزید. ۳ الی ۱۰ روز پس از درمان هم از قرار گرفتن در معرض نور خورشید پرهیز کنید.
    • ممکن است پس از درمان کمی صورت شما دچار پوسته شود در این صورت بهتر است دستکاری نکرده و فقط از کرم های مرطوب کننده استفاده نمائید.
    • به مدت ۲ الی ۳ روز بهتر است از محصولاتی که دارای اسید گلیکولیک، رتینول یا اسید فعال کننده هستند برای جلوگیری از آسیب احتمالی یا بیشتر استفاده نکنید.

    مزایای درمان میکرونیدلینگ چیست؟

    هر روند درمانی دارای مزایا و معایب خاص خود است که البته این روند درمانی معایب ند اشته و ممکن است کمی عوارض به همراه داشته باشد. مزایا این روش عبارتند از:

    مزایا میکرونیدلینگ
    مزایا میکرونیدلینگ
    1. درمان با میکرونیدلینگ باعث تحریک روند کلاژن سازی شده و به جوان سازی پوست کمک بسیار بزرگی خواهد کرد.
    2. بسیاری از جاهای زخم با استفاده از این روند درمان می شود و پوست به راحتی بازسازی می شود. پ
    3. با استفاده از این روند درمانی می توان رنگ پوست را یک الی دو درجه روشن تر نمود.
    4. از این روش درمانی می توان برای تمام نقطه های حساس بدن مانند بینی، گردن یا دور چشم استفاده نمود.
    5. این روش درمانی نسبت به روش های مشابه برای جواسازی پوست صورت بسیار کم هزینه تر است.
    6. از این روش درمانی می توان برای هر نوع پوستی استفاده نمود و محدودیت رنگ پوست وجود ندارد. 

    روند درمانی میکرونیدلینگ چطور انجام می‌شود؟

    1. این درمان روشی غیر تهاجمی است که از آن برای درمان مشکل های پوستی استفاده می شود و اگر می خواهید یک نتیجه درست و بهتر دریافت کنید باید چند جلسه برای درمان اقدام کنید. ممکن است مدت زمان این درمان در هر جلسه حدود یک دقیقه الی یک ساعت متغیر باشد.
    2. برای انجام این روند درمانی باید روی پوست فرد با استفاده از ابزار نیدلینگ  و طبق یک الگویی خاص سوراخ های مختلفی ایجاد شود. برای آن که نتیجه بهتری از این درمان دریافت شود باید چند بار در جهت های مختلف بر روی پوست دستگاه  حرکت کند. بهتر است برای دریافت نتیجه بهتر از این درمان هم زمان با ایجاد سوراخ بر روی پوست از محصول های پوستی تقویتی مانند اسید هیالورونیک یا سرم ویتامین c استفاده نمود تا این زخم ها باعث تحرک کلازن سازی توسط پوست شود.
    3. در صورتی که می خواهید نتیجه مطلوب تری دریافت کنید باید بین جلسه های درمانی خود حداقل ۴ الی ۶ هفته وقفه داشته باشید. این توقف زمانی باعث می شود پوست شما دارای زمان کافی برای کلاژن سازی باشد. در صورتی که بخواهید از این روش برای بهبود جای جوش استفاده نمائید نیاز به ۴ جلسه درمانی است اما اگر می خواهید جای زخم های سوختگی را رفع کنید باید ۵ جلسه درمانی انجام دهید. این روش درمانی برای انواع پوست مناسب است و می توانید از آن برای نواحی حساس هم استفاده نمائید. منظور از نواحی حساس چشم ها، پست دست ها و گردن است که در روش های دیگر قابلیت درمانی ندارند.

    چه کسانی گزینه مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ نیستند؟

    همه افراد نمی توانند گزینه مناسبی برای انجام درمان میکرونیدلینگ باشند و برخی افراد هرگز نباید از این روند درمانی استفاده کنند. این افراد عبارتند از:

    • برخی افراد بر روی پوست صورت خود دارای خراشیدگی یا زخم باز هستند که نباید میکرونیدلینگ انجام دهند.
    • افرادی که در طول یک سال اخیر از روش های درمانی پرتو درمانی یا اشعه درمانی استفاده کرده اند گزینه مناسبی نیستند.
    • افرادی که درناحیه مورد نظر عفونت پوستی فعال، عارضه یا تب خال دارند گزینه مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ نیستند.
    • بانوانی که در دوره بارداری یا شیردهی هستند گزینه مناسبی برای درمان میکرونیدلینگ نیستند.
    • افرادی هستند که پس از درمان ممکن است زخم هایان دیر التیام یابد یا کمی در محل عارضه گوشت اضافه بیاورند. این دسته از افرادگزینه مناسبی برای میکرونیدلینگ نیستند.
    • اگر جزو آن دسته از افرادی هستید که در ۳ ماه گذشته ازداروهایی هم چون اکوتان (ایزوترتینوین) استفاده کرده اید گزینه مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ نیستید.
    • برخی افراد دارای بیماری های پستی فعال هستند و برخی دیگر دچار بیماری پوستی هرپس سیمپلکس هستند در این صورت گزینه مناسبی برای انجام میکرونیدلینگ صورت نیستند.
    • بیمارانی که هموفیلی هستند و یا از داروهایی هم چون آسپرین یا داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند گزینه مناسبی برای درمان با میکرونیدلینگ نیستند.

    نظرات خود را از طریق فرم زیر برای ما ارسال کنید .